Apple Music

Další pořízenou službou, kterou má pod palcem Apple byl Apple Music, neboť jako nevidomý uživatel se specializuji především na poslech hudby, ale také zajímavých podcastů. Za pár korun tak nemusím být zlodějem či pirátem běžně dostupných a stažitelných souborů ve formátu MP3. Hudbu mám vždy a všude s sebou a to na všech zařízeních bez nutnosti kopírování či složitého sdílení.  Apple music v posledním roce navíc došla zásadnímu vylepšení v podobě kvalitního HiFi či prostorového zvuku. Mě však vzhledem k průměrnému připojení k internetu dostačuje standartní kvalita, u které nepoznám nedostatků.

Homepod Mini

Tento chytrý reproduktor je jedním z dalších produktů hluboce spjatých se službou Apple Music, neboť umožňuje přehrávat hudbu nezávisle na dalších zařízeních.

V případě, kdy si chcete do reproduktoru pustit zvuk například z přehrávaného videa ve streamovací službě YouTube, tak právě k těmto účelům zase poslouží již na tomto blogu zmiňovaná služba AirPlay, která přenáší audio stopu do tohoto reproduktoru pomocí bezdrátové sítě WiFi.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Aplikace AlDente, aneb omezte nabíjení Macbooka na 100% a šetřete nabíjecí cykly a stárnutí baterie

Přijdou nové Apple Watch v osmém vydání s novým designem po vzoru iPhonů 12 a 13?