Předplatné časopisu iPure s 50% slevou díky kódu 25let

Příštím rokem tomu budou tři léta strávená každotýdenním předčítáním časopisu iPure, který se zaměřuje především na produkty společnosti Apple a tématikou s Applem svázanou.


Letos jsem se rozhodl využít slevové akce, které probíhají vcelku pravidelně v období Vánoc a protáhnout si předplatné o další rok čtiva s 50% slevou!


Zvláštní, že takto přístupný časopis, který disponuje rovněž úžasnou aplikací pro telefony iPhone a systém iOS má na svém webovém portále bazmek v podobě ověření, že nejste robotem, kdy je potřeba buďto vybrat z obrázků ty, které sedí popisku, nebo opsat anglicky mluvená slovíčka, což jako angličtinář tutan rovněž nedávám.


Naštěstí jsem se ozval na emailovou podporu a údaje k zaplacení časopisu vč. čísla účtu a variabilního symbolu mi zaslali na email, takže jsem mohl pohodlně zaplatit časopis i bez vyplnění webového formuláře, který se díky ověření, že nejsem robot jeví jako značně nepřístupné.


Nechápu, proč když je tento časopis zaměřený na technologie spojené se společností Apple neudělá jednoduchý formulář pro výběr předplatného přímo v jejich aplikaci s možností okamžité platby skrze Apple Pay.


Ale co už, hlavněže vše dopadlo ku prospěchu čtenáře předplatitele 😁👌.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Aplikace AlDente, aneb omezte nabíjení Macbooka na 100% a šetřete nabíjecí cykly a stárnutí baterie

Přijdou nové Apple Watch v osmém vydání s novým designem po vzoru iPhonů 12 a 13?