Chystané novinky, na které bychom se měli v roce 2022 těšit!

I v letošním roce by měla společnost Apple nadále rozšiřovat sortiment Maců se Silicon čipy, dočkat bychom se tedy mohli nového Macbooku Air s nástupcem M1 čipu, tedy M2, v portfoliu produktů nadále schází 27" iMac - možná s označením Pro a v neposlední řadě pak nekompromisní počítačová sestava Macu Pro, která si nejspíše jako jediná zachová architekturu x86/64 od výrobce procesorů Intel.

Určitě zde nemůžeme nezmínit nové, každoročně představované iPhony, tentokrát s číslovkou 14. Tato verze by se podle nejnovějších spekulací mohla dočkat zbavení výřezu displeje, který se mnoha uživatelům nezamlouvá a proto je velmi pravděpodobné, že by se Applu mohl tento krok vyplatit.

Výřez by podle predikcí měl nahradit klasický průstřel, který známe již z jiných produktů se systémem Android. Velmi mě ale zajímá fakt, kam umístí veškerou elektroniku nutnou pro rozpoznávání obličeje FaceID, necháme se tedy překvapit.

Dále se čím dál častěji začínají zjevovat indicie na chystaný AR/VR headset, kterým by Apple vstoupil na další potenciální trh.

Zda Apple představí všechny víše zmíněné novinky sice opravdu netuším, myslím však, že se v letošním roce můžeme těšit na velmi zajímavou paletu nových produktů.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Aplikace AlDente, aneb omezte nabíjení Macbooka na 100% a šetřete nabíjecí cykly a stárnutí baterie

Přijdou nové Apple Watch v osmém vydání s novým designem po vzoru iPhonů 12 a 13?