Klávesnice Magic Keyboard pro iPad bez iPadu, zato s vestavěným plnohodnotným počítačem? a trackpadem? Právě tento koncept by mohl zaujmout řadu budoucích uživatelů produktů Apple!

Apple údajně plánuje koncept nového produktu, který bude založen na principu klávesnice Magic Keyboard určené pro užívání s produkty iPad! Tentokráte ovšem bude v tomto stroji integrovaný plnohodnotný počítač, nejspíše se Silicon čipem a dlouhou výdrží, který si uživatel jednoduše propojí s pracovním monitorem a nebude tak muset tahat plnohodnotný laptop vč. displeje, který tím pádem nebude nutný!

Zda má tento koncept šanci na uplatnění je otázkou, mě jakožto nevidomého uživatele zaujala možnost pořídit pracovní stanici bez nádherného displeje, který beztak nevyužiju! Ano, teoreticky mohu používat počítače Mac Mini bez nutnosti připojení k monitoru, ovšem tento malý počítač neobsahuje integrovanou baterii, takže člověk nemůže využít potenciálu dlouhé výdrže těchto strojů.

Vřele proto doufám, že podobný koncept nalezne své příznivce a Apple nezahodí tuto příležitost vyrábět nový, smyslný produkt!

Ochuzení o integrovaný displej by rovněž mohlo značně omezit cenovou politiku a v případě Integrace nových M2 Silicon čipů popřípadě i čipů M1 Pro či Max by mohlo učinit z tohoto produktu ideální kompromis ve výbavě výkonných pracovních stanic.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Aplikace AlDente, aneb omezte nabíjení Macbooka na 100% a šetřete nabíjecí cykly a stárnutí baterie

Přijdou nové Apple Watch v osmém vydání s novým designem po vzoru iPhonů 12 a 13?