Majitelé čerstvě představeného iPadu Air 5. generace si stěžují na kvalitu zpracování! Znamená to, že už Apple ztratil punc kvality a luxusu?

Řada čerstvých uživatelů a majitelů nově uvedených tabletů iPad Air si stěžuje na fórovou kvalitu zpracování a především poté na velmi ztenčený hliník zakrývající záda tabletu. Údajně je to tak špatné, že již při pohmatu lze rozpoznat umístění komponent jako baterie apod. Navíc řada těchto zařízení dorazila jejich čerstvým majitelům s již promáčklými zády, což od firmy s logem jablíčka na zádech a s cenovkou tabletu začínající téměř na 17 tisících Kč nechcete ani omylem zažít! 

Znamená to tedy, že Apple již nebere jako bernou minci kvalitu zpracování u svých zařízení, nebo jen čistě náhodou objednali tenčí hliník, než by se v tomto případě hodilo?

Všichni si jistě vzpomenete na aféru bendgate, která se točila ohledně telefonů iPhone 6, kdy nejpatrněji se tato aféra opírala o Pluskové iPhony s větší úhlopříčkou? Tenkrát to byla aféra obrovských rozměrů, kdy se iPhony ohýbali již při pouhém nošení v kapse u ryflí! Pamatuji si videa, kdy lidi ukazovali, jak snadné je iPhone Přelomit a to s využitím jen hodně málo sil!

Znamená to tedy, že se Apple z této situace nepoučil a ta se nyní opakuje?

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Aplikace AlDente, aneb omezte nabíjení Macbooka na 100% a šetřete nabíjecí cykly a stárnutí baterie

Přijdou nové Apple Watch v osmém vydání s novým designem po vzoru iPhonů 12 a 13?