Omluva čtenářům!

Rád bych se touto cestou ospravedlnil za zveřejněné dezinformace, pokud jsem totiž pochopil vše správně, tak modularita M1 Silicon čipů se týká jen varianty Max, do které integrovali jistý bridge, který dovolí propojit právě více čipů najednou pro získání vyšší efektivity a modularity! Apple prozatím nezveřejnil fakta o tom, že by podobné bridge měly i předešlé modely čipů M1 a M1 Pro, což momentálně vyvrací násobení již uvedených čipů, teda až na M1 Max, kde se tak skutečně stalo!


Nyní si kladu pouze dvě základní otázky, jaké bude pokračování této úspěšné série čipů, neboť Apple Uvedl, že M1 Ultra bude posledním čipem této série, ačkoli na stranu druhou plánuje představit ještě počítač Mac Pro!


Co to tedy znamená?

Mohu vše chápat dvěma způsoby, ten první a méně pravděpodobný by mohl znamenat, že Apple nasadí stejný čip M1 Ultra, což je velmi nepravděpodobné.

Druhou stranou mince by mohlo být uvedení počítače Mac Pro buďto s procesory Intel, popřípadě AMD, který se zdá být v tomto ohledu dál! Zajistil by se tak výkon, modularita a řekněme si upřímně, že spotřeba není u profesionálního stroje bernou mincí!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Aplikace AlDente, aneb omezte nabíjení Macbooka na 100% a šetřete nabíjecí cykly a stárnutí baterie

Přijdou nové Apple Watch v osmém vydání s novým designem po vzoru iPhonů 12 a 13?