Studio displej

Apple na letošním jarním eventu představil zcela nový "dostupnější" Studio displej s úhlopříčkou 27 palců. Tento produkt však u řady jablíčkářů vzbudil řadu "nevole a pobavení".

Jednak ze zadní strany tohoto produktu ční neodpojitelný napájecí kabel, který vypadá skutečně nevzhledně, byť na funkci toto nemá žádný efekt. Displej je navíc vybaven 12MPx webkamerou s širokoúhlým ohniskem 122 stupňů a technologií Center Stage. Dále je zde integrována šestice reproduktorů, které přesto svým zvukem nedokáží překonat nové Macbooky Pro. Displej disponuje až 5K rozlišením.

Displej dále disponuje čipem A13 Bionic, který jsme mohli vidět naposledy v iPhonech 11 a vestavěnou pamětí 64GB. Využití pro tuto integrovanou paměť zatím neznáme.

Standardní sklo Od 42 990 Kč
Sklo s nanotexturou Od 51 990 Kč

Ovšem klasicky dodávaný stojan není výškově nastavitelný a pokud jsem vše pochopil správně, tak ani displej nenaklopíte, pro tyto účely si musíte dokoupit speciální stojany, které nepatří k nejlevnějším. Naštěstí VESA držák je volitelným příslušenstvým, pro případ, že si chcete klasicky dodávaný stojan odpustit.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Aplikace AlDente, aneb omezte nabíjení Macbooka na 100% a šetřete nabíjecí cykly a stárnutí baterie

Přijdou nové Apple Watch v osmém vydání s novým designem po vzoru iPhonů 12 a 13?