WWDC 2022, možná s příchutí nového hardwaru

Letošní vyhlášení vývojářského týdne Apple oznámil v termínu od pondělí 6. června do pátku 10. června. Krom představení nových operačních systémů pro rok 2022 bychom se mohli dočkat také nějakého nového železa (hardwaru), dva roky slibující kompletní přechod na architekturu ARM (Apple Silicon) budou pomalu ale jistě končit a nám stále chybí nejvýkonnější verze počítače Mac s označením Pro, uvedeny by však mohli být rovněž reinkarnace starších Maců s M1 Silicon čipy. V neposlední řadě pak také vysí otazník nad uvedením 27" iMacu.

Jak tedy lze pozorovat, možných variant, které by mohl Apple uveřejnit na světlo světa je vcelku dost a záleží jen na Applu, zda a jaké železo případně představí, tedy krom nových operačních systémů, které jsou bohužel téměř jisté!

Ptáte se, proč bohužel? Odpověď je více než snadná, Apple není schopen unést časový harmonogram pro každoroční uvádění nových systémů, které díky tomu obsahují řadu problémů a chyb, které nikdo nestíhá opravit a proto se následně neustále přenáší do verzí systémů nových, kde se navíc přihrnou problémy další! Ocenil bych klidně dvou až tříletý cyklus vydávání nových verzí systémů s tím, že desetinkové a setinkové opravné verze budou vycházet pravidelně a řádně řešit  nastalé potíže, ačkoli to je pouze můj názor a zřejmě nebude vyslyšen!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Aplikace AlDente, aneb omezte nabíjení Macbooka na 100% a šetřete nabíjecí cykly a stárnutí baterie

Přijdou nové Apple Watch v osmém vydání s novým designem po vzoru iPhonů 12 a 13?